Allt inställt, åkt hem kort varsel!

Gotland en miniatyr av missförhållanden inför Internationella hepatit dagen 28 juli 2014!

Ondskan i Almedalen 2014. Folkhälsomyndigheten generaldirektör skulle inviga konstutställning Visby Fängelse-politiker som skulle möta upp allt inställt - utställningsrum Visby fängelse som bokats plötligt borta när jag ringde dagen -mitt hotelrum var borta när jag anlände till ön trots rummet var förbetalat och beställt-ondskans makter dansade vals allt medvetet sabotage för var aldrig välkommen.

Himlens vrede öppnade sig med åska, blixtrar, ösregn under min korta vistelse på Gotland. Från hur obehagligt saker utvecklades på plats beslutade att åka hem samma dag på kvällen! Fick bl.a. råd att åka hem från närstående som fått detaljer, och en annan med viss "dignitet" sa - "Det är diskriminering"

Frihetslängtan förvandlad till masker av förvidra svenska imbeciller.
Lättad tog båten hem kl. 19, störtregn, mullrande åska blixtrar från skyn vändes till lättande skyar blå himmel och gassade sol .Var som allt det jag bar med mig den dagen från den sjuka vårdens största olösta vårdskandaler i modern tid av 1000 tals döda röster mullrade från skyn - ett omen av den ondska som väntade min ankomst Gotland 2 juli 2014.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-