Blogg "Utan ideella krafter stannar Sverige"

Click picture Click picture

Stockholm superkorrumption säg "tack" satans mördare!
Lex Kaj

Världshepatitdagen 28 Juli skrevs Stockholm hoch Sverige historia.
Politiker samtliga partier stod som handfallna åsnor under flyktingskris utan ideella krafter hotade systemkollaps! Ja är bara käften som går förtroendevalda politiker och rundgång nya utredningar jobbskapande stockholmselit! 

Lyckades ånyå överträffa mig själv-helt ensam genomförde första non profit oberoende hepatitkampanj och hyllade Nobelpris 40 år jubileum Nobelpris Stockholm USA läkaren Baruch Blumberg 1976-2016. Påstår jag räddade Sverige och Stockholms rykte som vetenskapsnation anslutning till omvärldens hyllningar till vetenskapen i anslutning till hepatitdagen 28 juli. Men där Stockholm etablissemang med Folkhälsoministern i spetsen vände folkhälsa och vetenskapen ryggen.
28 Juli mediabrus-enda Debatt Dagens medicin, länk

Är en hjälte finns inte en jävel som gjort min unika livs-och demokratiresa i Sverige, och säkert lagt bortåt 1 miljon kronor egen ficka under alla år uppmärksamma hepatit och blodburna smittor i vården - utöver drivkraft vrede mot diskriminering har nog kostat ytterligare miljoner kronor oavlönad demokratikraft leg.sjuksköterska och undersköterska- men bara fått skit och jävulskap. Stockholm representerar för mig en svårt sjuk korrumperad stad 2016!

28 Juli "The virus" ny svensk dokumentär om hepatit kom ur garderoben världshepatitdagen och blev så glad. Starka krafter är i rullning nationellt och internationellt också Sverige men mest i det tysta som motkraft historiska illhjärningar som förpestat så många liv inte enbart smittad vårdpersonal, Youtube länk

Planerar lämna Stockholm 2017 garanterat fått nog av förtäckta hot, förtal och den rätts-och demokratiskandal som vilar tungt min hem och födelsstad där jag slutligen jagas bort från grova brott som nu också hotar min patientsäkerhet. Har ni hört något så överjävligt livsslut för som synes står politisk etablissemang tyst och inväntar min självdöd!
Testamente skrivet, händer något mig skrivit vilka åtgärder som ska vidtas mitt dödsbo.

Livet inte självklart ´planerar fotobok till oktober-  enbart engelska. Bla unikt material brev som tidigare ej publicerats. Brevet lär väcka viss uppmärksamhet. 
Politik är bajs finns ingen koppling till folkhälsovetenskap!

Lex Kaj

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-