Sanningskommission - hur korrumperad är sjukvården Stockholm?

Vårdskatastrof på recept-rättfärdig Lord Penrose och Alfred Nobel!


" Stockholm corruption scandal: The Right Honourable Lord Penrose and Alfred Nobel"

( s) Dag Larsson Oppositionslandstingsråd, hälso- och sjukvårdsfrågor kan förpassa (m) sjukvårdslandstingsråd Marie Schött och landstingsråd (L) Anna Starbrink historiens skräphög 2018!

Nytt sjukvårdsparti Stockholm räddar våra liv ?

Katastrof på recept-vitbok om läkemedelskador är berättelsen om mörkläggning och  tystnadens kultur där blödarsjuka smittades med HIV och hepatit C via  läkemedel under 1980 talet,  boken publicerades av Förbundet Blödarsjuka i Sverige 2005. 

Boken är ett skrämmande tidsdokument över den maktelit som trettiosex år senare begår samma historiska misstag. Korrumperad försäkringsbransch, advokatelit avstår driva patientskadefrågor, läkarkår medicinskt ansvarig patientsäkerhet kniper näbb bortser läkaretik som mänskligt lidande och patientdöd. Inför världshepatitdagen 28 juli beställde 30 tal böcker som skickades urval förtroendevalda politiker, läkarelit, myndigheter IVO-Inspektionen för vård och omsorg och  DO-diskrimineringsombudsHEN utan resultat. Trettiosex år senare står demokratin lämslagen, läkarkår,advokatelit, riksmedia inför vår tids största vårdskandal hepatit C från mörkertal smittad vårdpersonal och patienter som mottagit blodtransfusioner 1992.

Systemkollaps - inte ens 350 patientskador narkolepsi klarade Sverige hantera på respektfullt och professionellt sätt. Undertecknad hade klarat leda arbetet med bravur!  

Pengar makt och galenskap nedsmusat Nobelpris. Förskräckt över maktelit Stockholm och  feg politiskt färgad läkarelit gjort walkower för politiska och ekonomiska särintressen på bekostnad vetenskap och Sverige`s rykte som vetenskapsnation anslutning Nobelpris 1976 Stockholm läkaren Baruch Blumberg.  Omvärlden följer händelseutveckling Stockholm under tystnad interna statsangelägenheter som leder hela vägen Sveriges Riksdag och folkhälsominister Gabriel Wikström. Folkhälsoministern stod tyst världshepatitdagen 28 Juli och 40 år jubileum Nobelpris förstod då vad klockan (s)lagen -varken kan eller vill bo kvar Stockholm känns otryggt och riktigt obehagligt!

Världshepatitdagen 28 Juli framför speciellt tack bortgångne Bertil Wennegren, tidigare regeringsråd och justitieombudsman för historisk stöd. Under oktober publicerar fotobok för utlandet över en unik demokratiresa -innehåller bl.a. ej tidigare publicerat material.
Lex Kaj

Ps. Slår ett slag för upprop "En annan vård är möjlig" 4 september Medborgarplatsen kl. 14-16.00.
Förpassa (m) sjukvårdslandstingsråd Marie Schött och landstingsråd (L) Anna Starbrink historiens skräphög 2018!Sanningskommision Skottland kontra superkorrumperat Stockholm:
47 läkares vittnesmål - hedervärd rättfärdig Lord Penrose och Alfred Nobel!


AKEN, Professor Willem van – ALEXANDER Dr Graeme, BATHGATE, Dr Andrew- CACHIA, Dr Philip- CASH Professor John- COLVIN, Dr Brian- CUTHBERTSON, Dr Bruce- DOW, Dr Brian- DUNN, Dr Frank G- FORBES, Professor Charles- FORRESTER, Dr John- FOSTER, Dr Peter- GILLON, Dr John- GOLDBERG, Professor David- HAY, Dr Charles- HAYES, Professor Peter- KEEL, Dr Aileen- LEEN, Professor Clifford- LEIKOLA, Professor Erkki Juhani- LEVER, Professor Andrew- LOWE, Professor Gordon- LUDLAM, Professor Christopher- MACDONALD, Dr Iain- McCLELLAND, Dr Brian- McINTOSH, Dr Ronald V- MITCHELL, Dr Ruthven- MUTIMER, Dr David- NATHANSON, Dr Vivienne- NORFOLK, Dr Derek- PERRY, Dr Robert J  - PETERKIN, Dr Myrtle- PETTIGREW, Dr Anna   - RICHARDSON, Dr Alison- ROBERTSON, Dr Kevin- SCOTT, Dr Graham A- SMITH, Dr James K- TAIT, Dr Campbell- THOMAS, Professor Howard- TURNER, Professor Marc- WEISS, Professor Robin- WILKIE, Dr Patricia- WINTER, Dr Mark

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-