Uppdaterad blogg: Folkhälsominister Skottland smittspårar hepatit C smittade!


#Djävulsdansen -Läkarkår och politiker tryggar patientsäkerhet och arbetsmiljö vårdens kvinnor?Patientsäkerhet-Artikel The National -länk


Läkarelit, politiker, rättsvårdande myndigheter, media skapar otrygghet och hotar patientsäkerhet!

Överlevande nation av mördare och idioter. 2011 skrev debattinlägg telemedicin och Emil`s död. Vad har politiker presterat? Absolut ingenting , länk

Djävulsdansen- anhöriga, psykisk ohälsa vår tids största folkhälsoutmaning.
Folkhälsominister Gabriel Wikström : Jag var rädd för att jag skulle köra på någon länk

Mikael Persbrandt bipolär sjukdom, missbruk och vännen regissör Stefan Larsson länk

Patientsäkerhet: Psykiatrin Stockholm närliggande systemkollaps.
Två etablerade män med goda socioekonomiska livsvillkor kom ut på andra sidan. 
Majoritet anhöriga och psykiskt sjuka patienter inte alltid så lyckosamma där rätt vårdgivare och rätt vårdnivå allt mer handlar om tjocklek på plånbok och privata försäkringar. 
För en tid sedan tog en av mina vänner livet av sig på mest groteska sätt befinner mig i en patientsäkerhet mardröm som aldrig tar slut. Som anhörig, efterlevande har ännu inte fått något samtalstöd från psykiatrin-kanske en förklaring min egen patientsäkerhet hotas som en av vårdens största visselblåsare - kärt barn har många namn Lex maria, Lex sara...

Patientsäkerhet - Klart och tydligt hepatit C.
Vår tids största vårdkatastrof 1000 tals traumatiserade patienter och familjer...

14 april förra året deltog uppvaktning Socialdepartement och statssekreterare Agneta Karlsson. Vid mötet anfördes bl.a. nationell handlingsplan hepatit. Har inte hört ett knyst från Socialdepartementet sedan dess och den lilla dialog som förts har varit ensidig kommunikation.

Vårdpolitiskt dilemma
För några år sedan hade Gabriel Wikström (S) en utmattningsdepression, åt medicin och var sjukskriven. Samtidigt avstår ministern lämna besked om vår tids största katastrof i vården patientskador hepatit C där överlevande och anhöriga traumatiserats för livet och utstår svåra socioekonomiska umbäranden.  Tjocklek plånbok och sjukvårdsförsäkringar får allt större betydelse för patentsäkerheten dvs. rätt vårdgivare och rätt vårdnivå. Folkhälsoministern har olöst historiskt vårdpolitiskt dilemma som kräver snabba besked!

"The virus" svensk doumentär lanserades världshepatitdagen 28 juli och ny dokumentär av Marilyn Ness prisad Emmy vinnare nyproducerad dokumentär om vårdskandal hepatit C och HIV som visas London 29 september. Lyssna på intervju podcast länk

Sverige total förnekelse och korrumperad mediaelit?
9 september 2016 Klart tydligt hepatit C- England, länk
Tyst obefintlig patientsäkerhet debatt är obehagligt, anmärkningsvärd situation envar demokrati! Stridit hårt hepatiträttigheter, diskriminering och som enda vårdpersonal öppet drivit tunga rättvisefrågor smittad vårdpersonal och patienter smittade via blodtransfusioner innan -92. Efter historiskt beslut hepatitresolution Geneve 28 maj är undertecknad en hjälte utöver betydande insaster arbetet mot blodburna smittor lagt 100.000 tals kronor ur egen ficka i anslutning EU direktiv 2010/32/EU för arbetsmiljö och förbättrad patientsäkerhet.
Befinner mig moment 22 och kommer inte loss från olösta socioekonomiska och juridiska problemställningar ej fysiskt inspärrad som Assange inspärrad London-men lika "ofri" brist på ansvar tondöv demokrati inte enbart mitt sömderslagna liv!

Berörda fackförbund synes också förträngt min delaktighet förbättrade försäkringsvillkor Hepatit C nuvarande yrkes-och medemsförsäkring Kommunal och Vårdförbundets medlemmar dvs. försäkringsbolag Salus Ansvar och det som återfinns idag vid Folksam.

4 september genomfördes historisk protest 26 orter där vårdpersonal, patienter och anhöriga garantert fått nog över dagens utveckling var på tiden! Har du "otur" envar vanlig medborgare dö i vårdskador på vilket sjukhus eller sjukhem som helst men en tjock plånbok och sjukvårdsförsäkring ökar dina chanser till överlevnad där du köper förbättrad patientsäkerhet som vilken annat snabbköp som helst.

Vården genomgår historisk kris känns otryggt, instabilt kontrollerat kaos utan fast hand och tydligt ledarskap politisk styrning. Utan vårdens kvinnodominerade yrken vinns inga val och läkarelit kan vårda sina patienterna själva. Oklart parlmentariskt läge, plan B (sd) inflytande och (mp) förtroendekris kan bli tungt (s) fall!

Macchiarini skandal - Vetenskap mot diskriminering:
En kvinna och Scottlands folkhälsominister träder fram med en tydlig agenda tunga patientsäkerhetsfrågor och hepatit. Världshepatitdagen 28 juli stod ensam utan stöd intresse något håll 40 år jubileum Nobelpris 1976 läkaren Baruch Blumberg. Genomförde första oberoende non profit hepatitkampanj i Sverige och Stockholms t-bana.  Påstår räddade Sverige`s ansikte där många utomlands undrar- vad pågår i Stockholm? Garanterat inte enbart Macchiarini skandal som skadat vårt anseende och Nobelpris!

Situationen förrvärras ytterligare där Sverige synes oförmögen hantera patientsäkerhetsfrågor för vården koppling till vetenskap, Nobelpris och världshepatitdagen 28 Juli. Utöver 350 narkolepsidrabbade svåra patientskador klarade ej Sverige och hantera på respektfullt och proffesionellt sätt! Otroligt alarmerande för en nation på 10 miljoner medborgare!

Ponera att poliskår som befinner sig motsvarande dysfunktionell organisation skulle vålla skada och död bland intagna "klienter" i samma omfattning som vården och trots årliga utredningar sällan om någonsin förbättra säkerheten-skulle bli ramaskrik! 
Ja Emil Lindell är död och en av mina bästa vänner tog sitt liv i desperation svårt sjuk, och min patientsäkerhet hotas sedan mer än ett år tillbaka, ja vem av alla feminister minns patientsäkerhet- och levnadsöde Maria Andersson 2007, länk

Nej Folkhälsominister har inte införlivat förväntingar lika lite som dåvarande Folkhälsominister Göran Högglund. Delar av Stockholmselit synes anslutit sig Riksrevisionens korruptionskola från politiska, ekonomiska särintressen oavsett medborgarnas blod befläckar deras händer!
Jag överlevande och ledande expertis en nation av mördare och idioter!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-