Korruptionslarm från vården-klart och tydligt hepatit C!

Svenska folket är blåst-dubbelblåst-trippelblåst!


5 oktober Visselblåsarlarm - gått ut till följande:
 
Sveriges Riksdag, Justitieombudsmannen, Diskrimineringsombudsmannen, IVO-Inspektionen för vård och omsorg, Riksrevisionen, Folkhälsomyndigheten, Sveriges Kommuner och landsting, LO, Läkarförbundet, Vårdförbundet, Kommunal, Svenskt Näringsliv, Nobelstiftelsen, Regeringskansliet, Justitiekanslern, Advokatsamfundet, Vårdåklagare Lotten Loberg, AFA Försäkring-LÖF landstingets Ömsesidiga försäkringsbolag, TT- Tidningarnas Telegrambyrå, Dagens medicin, Transparency International Sverige. Professor Bo Risberg, Professor Hans Rosling.

Nedan pdf bilagor "Larm" och 27 juli Folkhälsoministern.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-