Norge hann före - sjuksköterska sanning eller konsekvens?

Stockholm dansa din djävul  -folkhälsans djävulsdans med mig!
Lex KajNär sjuksköterskor lägger nycklarna på bordet och går faller Stockholmselit!
Blogginlägg ej fördigskriven.


Patientsäkerhet - Norge`s regering införde nationell handlingsplan hepatit under juni månad. Kända riskgrupper patient- och arbetsskador hepatit C som ej existerar här omtalas öppet vårt grannland:

1.  patienter mottagit blodtransfusion innan 1994
2. vårdpersonal exponerad blodburen smitta dvs aldrig testat hepatit C.

Folkhälsomyndigheten Norge länk

"Vi förtjänar våra politiker -nej stryk det" uttalande dåvarande (mp) riksdagsledamot och sjuksköterskan Gunvor G Ericsson under en intervju Sveriges Riksdag 2010. Kvinnan  och feminsten Gunvor Ericsson som idag innehar betydande makt i gräddtårtan som statssekreterare ny regering men fortsatt inte släppt en fjärt!Klart och tydligt hepatit C  - Riksdagens dokument 27 juli dagen innan världshepatitdagen klargör Gabriel Wikström regeringens agenda för politiskt (m)otståndare vilka riskgrupper som prioriterats  en historisk springnota och politiskt bedrägeri svenska folket. Folkhälsan och feministisk regering prioriterade hepatit prevention - sprututbyte missbrukargrupper.

Riksdagsdokument länk pdf

Ja Folkhälsominister Gabriel wikström visade sig både obildad och  feg stackare för vilken folkhälsominister på folkhälsans högsta post exkulderar medborgare och kända riskgrupper för en dödllig smitta där vårdens lagar inte diskriminerar någon?  Göran Hägglund framstår som en lysande stjärna systematisering nya metoder mäta patientsäkerhet i vården. 
Ja sjukvårdens lagar diskriminerar ingen och yrkesetik läkare och sjuksköterskor står över tidens tand där politiker kommer och går. Här exkluderar Socialdemokratisk folkhälsoministerMinistern avstår samtidigt omnämna historisk hepatit resolution Geneve 28 Maj som antogs 193 nationer - mig veterligen var Gabriel  Wikström på plats.

Ja kärt barn har många namn, Lex Sara, Lex Maria och dagens budbärare sannolikt vårdens största visselblåsare i modern tid men vill helst bli ihågkommen positiva insatser arbetet mot blodburna smittor EU direktiv 2010/32/EU och hur budbäraren bidragit förbättrade yrkesvillkor vårdens kvinnor. Idag återfinns bl.a. yrkesförsäkring yrkeshepatit medlemmar Vårdförbund och Kommunal dåvarande försäkringbolag Salus Ansvar och nuvarande Folksam där ca 400.000kr extra utgår vid arbetsskada hepatit C . Kämpade hårt för den saken.Idag är också 90% alla infartskanyler sticksäkrade produkter  i Sverige undertecknad är en del av den framgångssagan så undrar när Medtechföretagen ska tacka undertecknad min delaktighet era ekonomiska framgångar? Har verkat non profit så inte bara undertecknad som framstår en idiot!

I veckan larmade, avkrävde klara besked ILO Geneve våra nationella åtaganden ILO konvention 121 från svensk arbetsskadeförsäkring systemkollaps där miljoner arbetstagare saknar schyssta rättsrtygga villkor om de skadas på jobbet. Larmade också mediagranskning som genomförts AFA Försäkring av Dagens Arbete-Kommunal och Aftonbladet. AFA Försäkring ska följa ILO konvemtion 121 sjukdomslista där vårdpersonal som smittats med hepatit C ska ha särskilt beskydd. Antal vårdpersonal har lurats och utsatts systematiska trakasserier från försäkringbolaget finns bevis liggande hos LO-TCO Rättskydd som styrker detta och motsvarande korruption och mörkläggning återfinns patientskadeförsäkringen LÖF-Landstingets Ömsesida försäkringsbolag som hanterat 1000 tals patientskador hepatit C via blodtransfusioner i vården. Ja majoritet medelklass blåst, dubbelblåst trippelblåst patientskador oich arbetsskador hepatit C!

Pratade med en man som smittats hepatit C i vården via blodtransfusion som nyligen frisk från ny hepatit C behandlingen men kvarstående svåra komplikationer levercirros. Mannen har överlevt men kvarstår djup socioekonomisk nöd och bottenlös  hälsorelaterad livskvalitet. Anhöriga hart burit tungt ekonomiskt lass utstått stort lidande motsvarande som blottlagts och utretts England, Skottland och Italien.  Superkorrumperat Italien har fällts minst två gånger i Eurpadomstolen för mänskliga rättigheter senast jan 2016 där patientskador hepatit C föranlett miljonskadestånd till smittade i vården.

Klappjakt, utrfystning, diskriminering mot undertecknad har och är omfattande i stockholm som närliggande landsting - hade tveklöst varit mördad eller fängslad om jag verkat så tunga nationella problemställningar i Ryssland. Riksdagen och Stockholm landstingsallians springnota och superblåsning svenska folket handlar om miljardbelopp. Stockholm och Sveriges rykte har också vållats betyande skada från världshepatitdagen 28 juli starka koppling till 1976 Nobelpris läkaren Baruch Blumberg. Tunga nationella patientskadefrågor som undertecknad hanterar och olöst är tio gånger värre än Macchiarini skandal där delar av stockholms läkare och landstingselit ej sopat egen dörr - skäms å Sveries vägnar samtliga synes beredda sälja kronjuvelerna till priset av makt och patientdöd.  

Visselblåsare tar sina liv utstår ekonomisk skada och familjereraltioner krossas på vägen, allt kända företeelser från internationella uppföljningar ja Stockholm synes än mer maktelitens bananmornarki. Under alla år klarat mig från kronofogden är ett under men från iskalla vindar som blåser Stockholm och brist på stöd frågor jag vigt mitt liv åt, ja non profit hepatitkampanj jag genomförde i stockholm världshepatitdagen 28 juli och hyllade 40 års nobelpris Stockholm - ja lyckats bara betala halva notan. Har nu hamnat hos Kronofogden trots Clear Channel som anordade kampanjen väl känt till min situation finns idag heller inte en bank som vill ta i mig med tång i superkorrumperat stockholm-vem vill ha en visselblåsande sjuksköterska som kund bästa SEB?

Djävulsdansen-döden på Västerbron.
Det som inte fick hända hände,  en av mina vänner kastade sig utför Västerbron 21 maj. Vållande patientdöd och hot mot pattientsäkerheten ligger idag för utredning och sekretess. Nej jag lyckades inte rädda livet min svårt sjuka vän som också var en av dessa barnhemsbarn som utsatts för sexuella övergrepp under sin tid på pojkhem. Förstod aldrig hur sjuk min vän var saker kommit upp efterråt som jag inte visste men sjukvården hde kännedom om. Fölr två år sedan överlämnade patientsäkerheten med varm hand till vården -orkade inte mer. SVT djävulsdansen som belyser anhörigas situation som har psykiskt sjuka i sin närhet var ett uppvaknande, psykiatrin har aldrig varit mitt område men själv lidit svårt på vägen från min livsresa och tack varMen sorg och bestörtning min väns självmord och ytterligare patientsäkerhetsärende är spiken i kistan för stockholm. Satte på autopilot redan första dagar för att orka granskat självmord som viket annat patientsäkerhetärende som helst och mina slutsaster är graverande favorit i repris allt jävulskap som besmittat poltiken spelar ju ingen roll att sjuksköterskor larmar tondöv demokrati. Avkrävde nyligen informellt samtal Stockholm stad med (mp) trafikborgarråd Daniel Hellden för att diskutera händelsen från patientsäkerhetsperspektiv sucidprevention stockholms broar men fick nej - påstås Daniel Hellden inte har tid att  prata om döden på Västerbron.

Gjort sista försök eftersom sjuksköterskan och ( mp ) Gunvor G Ericsson statssekretare ny regering förväntar mig att hen öppnar dörrar till sin kollega Stockholm stad men frågan är om svenska folket förtjänar sina politiker 2016-vad tror du bästa Gunvor?

Det säger sig självt att undertecknad inte kan och vill bo kvar i stockholm där poltikers brist på prestation och resultat piskat fram öppen debatt dödlig superkorrumperad demokrati som vållar pateintdöd. Idag går ingen säker ca 600.000 svenskar har tecknat gräddfil till sjukvård via privata sjukvårdsförsäkringar. Svensson inse du är blåst, dubbelblåst trippelblåst. Kom ihåg när sjuksköterskor lämnar våra sjukhus faller vita maktens maktens män så och på jorden....


Har också insett kan inte rädda alla liv hur mycket jag än vill.
Undertecknad är en hjälte men avskyr Stockholm som pesten!

Lex Kaj

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-