Systemkollaps – Korrumperad Stockholm elit  inväntar vår död!

Sverige litet otryggt land som visat sig inte klara vår tids utmaningar. Allt en kuliss falsk trygghet där Stockholmselit tar allt mer plats och vållar dödsfall!
Lex Kaj
1 skadereglerare AFA skandalförsäkring mot 400 miljoner röster dödlig hepatitepidemi!

"
Jag vill bara dö regeringen måste ingripa"
Torka våra tårar utan handskar moder Svea. 26 oktober skrevs folkhälsans historia första hepatitseminarium genomfördes Sverige Riksdag Initiativtagare (L) läkaren Barbro Westerholm och (s) sjuksköterskan Kristina Nilsson.

Under natten till onsdag mottog en bild där Vårdförbundet i Stockholm utsatts för ketchupattack där fönster kletats ned blodets röda färg från vårdhistoriens största fackliga svek: förbundsordförande Sineva Riebiro. En anonym deltagare under Riksdagens seminarium återger hur förtroendevalda politiker hävdar sin förträfflighet från global hepatitepidemi som årligen skördar 1.4 miljoner världsmedborgare men politiskt svek svenska folket blottas i frånvaro Riksdags debatt 1000 tals smittade hepatit C i vården som tystats av vårdbaroner och stockholmselit , och budbäraren  sitter fast i Nobeltårtan .

Är en av lyckligt få utvalda världsmedborgare som Nobelstiftelsen följer på twitter men sannolikt världsunik när jag blockerade Nobelstiftelsen följa mig för någon månad sedan. Litar inte på någon där grova brott begås mot svenska folket FN- och Europakonventionen stadgar mänskliga rättigheter. Superkorrumperat Italien fälldes i Europadomstolen för mänskliga rättigheter Januari 2016 där  800 smittade hepatit C och HIV i vården tilldömdes 20 miljoner EUR.

Som en av vårdens största visselblåsare i modern tid hade varit mördad eller fängslad i Putins Ryssland men sjukvårdskorruption patient-och arbetsolycksfall hepatit har kostat dyrt från repressalier, förtäckta hot till sjukvårdens kriminella handlingar som hotar min egen patientsäkerhet. Vårdpersonal som smittats är blåst, dubbelblåst, trippelblåst  där media granskning AFA försäkring blottlagt hur 100 tals arbetsskadade andra yrkesgrupper lurats i det som sannolikt är vår största  försäkringsskandal. Men för egen del kom omvärlden slutligen ikapp AFA Försäkring och lilla Sverige historisk hepatit resolution Geneve 28 maj som antogs av 193 nationer. Blev en pinsam Nobel historia för Stockholm som hyllat folkhälsovetenskap 1973 Nobelpris USA läkaren Baruch Blumberg för sin  upptäckt  hepatit B virus och efterföljande vaccin som räddat miljoner världsmedborgares liv.

Igår ansåg tiden mogen konfrontera AFA som borde gjorde rätt för sig mitt sönderslagna liv som en av vårdens okrönta hjältar och 1 röst 400 miljoner världsmedborgare där jag kämpar för mitt liv och upprättelse i superkorrumperat Stockholm. Under onsdagens hepatit seminarium sanning och konsekvens hävdar förtroendevalda politiker där ( s) i regeringsställning  gör betydande insatser för hepatitsmittade i Sverige men exkluderar och uppenbart diskriminerar  överlevande vårdpersonal och patienter som smittats i vården dödlig hepatit C som hamnar  i käftarna försäkringsbolag och  läkarelitens vita män och småpåvar AFA och LÖF-Landstinget Ömsesdiga Försäkringsbolag.

AFA skadereglerare  Britt Marie Öhberg är falsk som vatten och favorit i repris mängdbrott avskyvärda skadereglerare och kvinnor som  svikit vården kvinnor som främst utsatta arbetsmiljörisker blodburna smittor. Ja kvinnor kan vara lika avskyvärt jävligt  diskriminerande mot oss män som verkat hela vårt liv i folkhälsans tjänst kvinnodominerande yrken. Jag hoppas händelser Stockholm 2016 och AFA svek lämnar djupa spår i vårdhistorien där första sjuksköterska och man Allan Härsing utexaminerades i Stockholm 1953. 

AFA Britt Marie Öhberg är falsk som vatten och företräder rättsstaten i fullständig systemkollaps från vad som påstås kontrolleras Sveriges Riksdag. 
Inväntar nu skriftligt besked Avdelningschef Ulf Willix och garanterat sista AFA tåg som går för undertecknad. Att sitta fängslad Moment 22 är inget värdigt liv hukande vårdkorruption i döden och ondskans stad fångad av socioekonomiska skäl som visselblåsare på motsvarande moment 22 där Julian Assange fastnat i London.

Ja snillen spekulerar varför Bob Dylan avstår Stockholm men förtäljer inte historien dags dato men efter händelser AFA Försäkring kräver ingripande Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson och Folkhälsominister Gabriel Wikström som har första prioritet värna svenska folkets intressen.


AFA har anmälts till Finans inspektionen antal gånger och Aftonbladet  18 maj utlovar regeringen att Försäkringsbolagen ska granskas efter kritik. I brev 12 oktober ställt till International Labour Organization (ILO) och global hepatitepidemi efterfrågas hur Sverige uppfyller ILO konvention 121 åtaganden där vårdpersonal som smittas hepatit ska ha särskilt skydd.

Öppnar åter dörren att någon av riksdagens 349 ledamöter ger en röst till 400 miljoner röster och riskgrupper som AFA och LÖF-Landstingets försäkringsbolag exkluderat. Riksdagsledamot (m) Jenny Peterson en ung kvinna har ställt Folkhälsominister Gabriel Wikström mot väggen som svajar betydligt vilka riskgrupper folkhälsominister egentligen företräder. Ja omvärlden följer demokratiutveckling i  Stockholm och om Sverige ska offra ytterligare liv må det bli så men eftervärldens dom kommer falla mycket hårt! Undertecknad har sina begränsningar vad en person orkar med där Stockholm vållat död och lidande 100 tals liv i onödan och grova brott begås  FN –och Europa konventionens namn för mänskliga rättigheter.

Ds: ”Svensk media sämst i hela västvärlden” konstaterar dansk författaren Morten Jensen som förfäras över mediasituation av banalitet  och självcensur. Vem minns kvinnan i rullstol som våldtogs av unga män som gavs beskydd i Sverige men där media utelämnade hela debatten om kvinnosyn olika kulturer som klampat in och tar sig friheter och våldtar kvinnor?

Berättade för en socialsekreterare vad som pågår utanför våra gränser blottlagd vårdskandal ”Varför har inte svensk media skrivit om det? Ja frågan ställs till media elit av 10 tal vita män och chefredaktörer Stockholm!

Kvinnan på bilden förlorade sin make efter maken smittats hepatit C virus vid Stockholmssjukhus.  Torka våra tårar utan handskar moder Svea - era satans Stockholms mördare!
Lex Kaj
Stockholm 2016-10-28

Bild copyright tillhör undertecknad!

 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-