Reepalu utredning - Vårdförbundet och Entreprenörskap!

Visselblåsaren: 2014-08-22 Vårdförbundet brevsvar Sineva Ribeiro -var fick Johan Larsson, vice ordförande luft ifrån 2016-11-08?Snillen spekulerar - Vårdhistoriskt svek svenska folket!
Vårdförbundet och läkarförbund sågar utredning -vem förvånad?
I söndags skrev "orosanmälan" och larm från utbildning som publicerats till vården på netdoktor.se  - dokument spreds antal myndigheter, politiker samt redaktion vårdfokus och dagens medicin - innehöll bl.a. liten livsberättelse över kapitalförstöring och fackligt svek som viktig återberätta.

Så var fick du luft ifrån  idag Johan Larsson, vice ordförande Vårdförbundet?
Undertecknad inget att förlora som redan gått förlorat för alltid, och aldrig förstått varför företag måste profitera på skattebetalarnas pengar - är Sverige så urlakat entreprenörskap, företagsideer för folkhälsovetenskap och patientsäkerhet?

Lex Kaj

Nedan inlägg Dagens medicin

Vårdförbundet och läkarförbund sågar utredning förvånad? NPM i vården dubbelbeskattning skattebedrägeri ca 600.000 anslutna privata vårdförsäkringar. Svensk medleklass har inlett kräftgång USA och England där rikare blir rikare och klassklyftor skenar i Sverige mer än något annat OECD land. Folkhälsovetenskap pekar entydigt kommersialisering vården skadar folkhälsa ökar folkhälsoklyftor dvs.  vårdbaroner och vårdens primadonnor politiskt- och ekonomiska särintressen socioekonomiska experiment på samhällstjänster, ja skolan gick käpprätt åt h*lvetet!

Folkhälsovetenskap- facklig skam när skatteintäckter omfördelas vinstintressen som innebär försämrad arbetsmiljö vårdens kvinnor och sjuksköterskor. Sjuksköterskefack England är skarp motståndare vårdprofitörer men Stockholms läkarkår vita åldrade män som drivs av politiska, ekonomiska särintressen styr våra liv och jagade bort 100 tals sjuksköterskekollegor är ingen facklig nyhet!

Stockholm är otryggt, obehagligt och Vårdförbundet ohälsosamt klåparfack som begick vårdhistoriskt svek mot hela svenska folket.
Ja Johan Larsson vice ordförande "kakkar egen byxa"!


Reepalu utredning; länk
Wall street Journal - Chile och skolan, länk

Ps. Ardalan Shekarabi stigande (s)tjärna-tvekar sällan ta svåra frågor.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-